Matkanivan Metsästysseura - Ajankohtaista


Metsästysseuran sääntöjä sekä hirvenmetsästyssääntöjä ollaan päivittämässä! Jokainen seuran jäsen voi vaikuttaa sääntöihin ilmoittamalla ehdotuksensa heinäkuun 7. päivään mennessä johtokunnan jäsenelle, hirvenmetsästyssääntöjen osalta myös hirviporukan johtajille!

Oulaisten rhy järjestää linja-autokuljetuksen Ouluun Erämessuille la 18.5.2019. Lähtö Oulaisten asemalta klo 8.00, väliltä voi nousta kyytiin. Kyyti on ilmainen, jokainen maksaa lipun itse, tilataan ennakkoon tai maksetaan portilla. Ilm. sähköpostilla:oulainen@rhy.riista.fi

Hirviporukan ilmoittautumiskokous su 14.4.2019 klo 13 Matkanivan kylätalolla. Myös ilman lihaosuutta pyyntiin tulevat ilmoittautuvat porukkaan!

Ilmakivääriammuntoja hirvivajalla tiistaina, torstaina ja sunnuntaina klo 15 - 21, käytössä virallinen ilmahirvirata! Lisätietoja Matti Suvanto 0407533023.

Vuosikouksen 2019 päätöksiä:
Vuosikokous Matkanivan kylätalolla su 10.2.2019 alkaen klo 13. Läsnä 12 seuran jäsentä. Metsästysseuran puheenjohtajana jatkaa Matti Suvanto, johtokunnan erovuoroiset jäsenet Sanna Pellikka, Mika Råman ja Jani Mäyrä valittiin uudelleen. Muut johtokunnan jäsenet ovat Petri Karihtala, Matti Kopola ja Pekka Mäyrä. Toiminnantarkastajiksi valittiin Jari Antikka (varalla Jyrki Käkelä) ja Janne Pahkasalo (varalla Martti Laine). Hyväksyttiin vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös. Jäsenmaksuksi vahvistettiin 25 € ja liittymismaksuksi 20 € ja samalla päätettiin, että alle 18 vuotiailta ei peritä liittymismaksua. Hyväksyttiin vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Riistakolmiolaskentojen vetäjäksi valittiin Jari Antikka. Ampumajaoston vetäjiksi valittiin Hannu Karihtala, Mika Koistinen ja Mika Råman. Ilmakivääriammuntojen valvojiksi valittiin Antti Korpela, Jani Mäyrä ja Matti Suvanto. Riistanhoitojaoston vetäjiksi valittiin Paavo Erkkilä, Matti Holappa ja Antti Rautiola. Kenneljaosto: Vetäjä Sanna Pellikka ja jäsenet Jari Antikka, Matti Kopola, Jani Mäyrä ja Tapio Jääskelä. Hirviluvat 2019 haetaan yhteislupana muiden Oulaisten seurojen kanssa.

Matkanivan metsästysseuran vuosikokous su 10.2.2019 klo 13 Matkanivan kylätalolla. Esillä sääntömääräiset asiat. Tervetuloa! 

Hirvipeijaiset Matkanivan koululla la 23.2.2019 klo 11 - 15. Koululaiset myyvät kahvia ja arpoja retkirahaston kartuttamiseksi. Maanomistajat, seuran jäsenet ja Matkaniva, Mäyrän ja Annosen kyläläiset Tervetuloa!


Kaurislupia jäljellä 6 kpl 23.1.2019

Pyyntiajat: Riistakeskuksen määrääminä aikoina. Joulurauha 24. - 25.12.

Saaliskiintiöt: 

  • Metsäkanalinnut 2 kpl joista yksi saa olla metso tai koppelo.
  • Metsäpyytä ja jänistä saa pyytää vapaasti. 
  • Fasaani 1 kaudessa, istuttajalla ei rajoitusta. 
  • Kauris 10kpl, yksi per jäsen. Seurueena pyydettäessä voi sama pyytäjä ampua useamman kauriin jos seurueen jäsenillä on kiintiötä jäljellä. Ennen pyyntiä varmistettava lupatilanne. 
  • Pukin kevät pyynti kielletty.

Pyynniltä rauhoitettiin peltopyy ja riekko. 
Vierasluvat löytyvät oman otsikon alta valikosta. 
Rauhoitusalueina samat kuin edellisvuonna, ne ovat merkittynä karttaan jossa myös tieto mitkä alueet metsästyskäytössä. Teräshaulien käyttö sallittu 
Hyväksyttiin hirviporukan tilit 
Koirakokeista ilmoitetaan Seutumajakan järjestöpalstalla. 

HUOM! Saalisilmoitukset sihteerille tuula.kokko (a) proagria.fi, puh. 040 864 4946 tai pj:lle mattisuvanto1 (a) gmail.com, puh. 040 7533 023 vuosikokoukseen mennessä. 

Moottoriajoneuvoilla pellolla/maastossa liikkuessa tulee olla maanomistajan lupa. Teiden liittymiin pysäköitäessä jätä tilaa muille tielläliikkujille.

Seuran 50 v lippalakkeja ja 50 v historiikkia voi ostaa puheenjohtajalta (0407533023) 5 €/kpl.

Jäsenet ja maanvuokraajat osoitteen muutoksista ilmoitus sihteerille, emme saa tietoa muualta.

Metsästysseuran kartta päivitetty

Metsästysseuran karttoja päivitetty metsästysvuokrasopimuksien mukaisiksi 1.9.2018.

Seutumajakan järjestöpalsta

Matkanivan metsästyseuran ajankohtaiset asiat ilmoitetaan Seutumajakan järjestöpalstalla.
(c)2018, Kaikki oikeudet pidätetään